Välkommen till MrCAP!

Varje bilägare vill självklart köra en snygg och välskött bil som minskar så lite som möjligt i värde. MrCAPs behandlingar bidrar till att bevara bilen och reducera negativ miljöpåverkan, bland annat tack vare ett mindre behov av rengöring av bilen. Behandlingarna leder även till förbättrad bilekonomi, körglädje och kvalitetsupplevelse. MrCAP är ett svenskt franchisesystem, etablerat 1990. Genom egen kemisk produktframtagning och förfinande av konceptet har vi sedan dess utökat verksamheten både i Sverige och i världen. Vi är inriktade på en enda sak: att förädla, skydda och underhålla våra kunders bilar, speciellt bilens exteriör och interiör.

 


VARFÖR MrCAP

Bilar motsvarar stora värden. Samhällets tendens att motverka ”slit och släng” och ökad medvetenhet om negativ miljöpåverkan bidrar till efterfrågan på produkter som bevarar och skyddar samt har en positiv inverkan på miljön.

MrCAP är marknadsledande i sin nisch ”Car Appearance”. En MrCAP-behandling bidrar till att dels bevara bilen, dels reducera negativ miljöpåverkan. Bland annat tack vare ett mindre behov av rengöring av bilen. MrCAP-behandlingen ger en ökad kvalitetsupplevelse, större körglädje och förbättrad bilekonomi. Affärsmodellen för MrCAP drivs i ett franchisesystem. Kunderna kan räkna med ett djupt engagemang, kombinerat med hög servicenivå då varje enskild MrCAP-anläggning drivs av lokala företagare. Som kund blir du automatiskt medlem i MrCAP’s AppearanceClub som ger dig särskilda förmåner och erbjudanden.

 

 

Värde

Värde

Varje bilägare vill självklart köra en snygg och välskött bil som minskar så lite som möjligt i värde. Mr CAPs behandlingar bidrar till att bevara bilen och reducera negativ miljöpåverkan, bland annat tack vare ett mindre behov av rengöring av bilen. Behandlingarna leder även till förbättrad bilekonomi, körglädje och kvalitetsupplevelse.

Historia

Historia

Mr CAP är ett svenskt franchisesystem, etablerat 1990. Genom egen kemisk produktframtagning och förfinande av konceptet har vi sedan dess utökat verksamheten både i Sverige och i världen. Vi är inriktade på en enda sak: att förädla, skydda och underhålla våra kunders bilar, speciellt bilens exteriör och interiör.

Vad vi gör

Vad vi gör

En Mr CAP-behandling är ett gediget hantverksarbete, som utförs av medarbetare med passion för bilar. Verksamheten bygger på egen produkt- och teknikutveckling, som endast finns hos licensierade och certifierade Mr CAP-företag, detta säkerställer den hög standarden och kvaliteten.

Franchise

Franchise

Mr CAP erbjuder franchisetagare att få tillämpa ett utprovat och framgångsrikt affärskoncept för marknadsföring av varor och tjänster för egen affärsverksamhet. Detta innebär att franchisetagaren kan ägna sig helhjärtat åt verksamheten med tillgång till Mr CAPs samlade resurser och stöd.

11

Länder

26

År i tjänst

68

Antal enheter

Behandlingar

Kontakta oss

Vill du nå oss för en fråga, eller höra mer om vårt franchisekoncept, var vänlig använd kontaktformuläret nedan.

För ytterligare information om vad vi kan erbjuda dig kan du kontakta din lokala Mr CAP-anläggning.

Besök & postadress: